1.8.18

sPISESTUEN BERGLJOT

Sommeren 2018 ble brukt til å pusse opp spisestuen vår. Her har vi tatt vare på og pusset opp en del av det gamle og ærverdige, og tilsatt nye elementer for å skape en historisk, luftig og samtidig moderne atmosfære.

29.6.18

SOMMERPOSTEN

Med årets Sannerposten, ønsker vi dere alle en riktig god og avslappende sommer.
Vi tar nå to ukers ferie, og hotellet blir ubetjent i denne perioden. Fra 23.juli vil vi være tilgjengelig på mail, og fra 1.august er vi tilbake på kontoret.
Nyt familie, venner og late dager.31.05.18

Stilling Ledig

Er du vår nye medarbeider?

Kunne du tenke deg en morsom og til tider hektisk jobb i servicebransjen? Er du ansvarsfull, serviceinnstilt og pliktoppfyllende? Send oss en søknad: kari@sanner-hotell.no og merk mailen med hvilke stilling du søker. Oppstart august, eller etter avtale. For mer info, se nav.no.

Les mer her

09.05.18

Dronningen sjekker inn på sanner hotell

Iløpet av sommeren vil ytterligere 40-50.000 spesielle gjester sjekke inn.

Sanner Hotell har inngått et samarbeid med birøkter og honningprodusent Heier Du Rietz. Hotellet skal ha sin egen bikube i hagen, som blir røktet av birøkter Alexander Du Rietz. Her vil biene jobbe hele sommeren og lage kortreist honning som vil bli brukt på kjøkkenet samt at gjester kan kjøpe med seg et glass hjem som en suvenir fra Granavollen på Hadeland.

Les mer her

06.05.18

Perle for en god sak

I dag har vi hatt perledugnad for #fuckcancer, og målet var å slå innlandsrekorden som var på 350 armbånd. Vi greide 1500!!! Og hadde greid flere om vi hadde hatt flere perler. Hurra for dugnadsånden på Hadeland, og stor takk til alle som møtte og bidro til en kjempeinnsats for en veldig god sak.

14.04.18

Bryllupsmesse

I morgen finner du oss på stand på Bryllupsmesse på Granstunet fra kl. 15:00. Besøk oss gjerne der.

Mer informasjon om arrangementet finner du her.