Ledig stilling - Kjøkkensjef!

Når har du muligheten til å lede et kjøkken med høye ambisjoner og mange muligheter. Vi er et hotell i vekst, og nå ser etter både kjøkkensjef og sous chef som skal være med å styrke matprofilen på Sanner. 

I generasjoner har vi på Sanner Hotell vært lidenskapelig opptatt av gode råvarer og matlaging.
Vår matfilosofi er å tilby ærlig, ekte, raus og hjemmelaget klassisk mat. Fortrinnsvis fra lokale leverandører.

Vi ser nå etter noen med en genuin interesse for mat, i tillegg til å være et ordensmenneske som jobber strukturert og nøyaktig, samarbeider godt, og ikke minst er sulten på gode råvarer av ypperste kvalitet.

Du får en operativ rolle, er ansvarsfull og stabil. Du har et godt humør og et tydelig service- og kvalitetsfokus. Du trives med en travel hverdag, samtidig som du er tilpasningsdyktig og systematisk i ditt arbeid. Du har relevant erfaring fra tilsvarende stilling. Du har også gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig. Du er godt kjent med IK-mat og har god forståelse for daglige kjøkkenrutiner. Praksis fra hotell som håndterer alle måltider fra frokost, lunsj, middag og pausemat, er ønskelig. Antall gjester pr måltid varierer fra 10 til 200 stk.

Se stillingsannonsen HER

Send søknad via finn.no eller på mail til kari@sanner-hotell.no

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha