19/09/2018 av Sanner Hotell 0 Kommentarer
Stilling ledig kokk/kjøkkensjef
Vil du bli en del av et stabilt og hyggelig arbeidsmiljø, i et tradisjonsrikt hotell der historie og moderne komfort
skaper en unik atmosfære?
I generasjoner har vi på Sanner vært opptatt av matlaging og gode råvarer. Vår matfilosofi er å tilby ærlig,
ekte, raus og hjemmelaget klassisk mat, fortrinnsvis med lokale råvarer.
Vi søker ny kjøkkensjef til vår a la carte restaurant
Klosterkjelleren, i kombinasjon med stilling som kokk ved vårt
hotellkjøkken. Restauranten har i dag åpningstid ca annenhver
helg gjennom vinterhalvåret, og du vil få ansvar for
menyutvikling og gjennomføring her.
Til daglig vil arbeidsoppgaver ved vårt hotellkjøkken være
frokostbuffet, pausemat, lunsjbuffet og middag. Det vil også
kunne bli et medansvar for vårt hovedkjøkken.
Dine egenskaper: Erfaring som kokk, helst fagbrev. Motivert.
Selvstendig. Positiv. Genuint opptatt av mat. Fleksibel.
Beherske skandinavisk språk flytende.
Arbeidstid: dagtid, kveldstid, helg. Stilling 80-100%.
Om du tror at dette kan være noe for deg, så ser vi frem til å motta din søknad!
Send søknad til kari@sanner-hotell.no, merk med Søknad KOKK
Kommentarer
Skriv en kommentar