20/05/2024 by Sanner Hotell 0 Comments
We are hiring
Vi søker flere medarbeidere, i både servering, kjøkken og resepsjon/bar.
Kunne du tenke deg å jobbe sammen med oss, eller kjenner du noen som kan være aktuelle? Tips i vei eller send oss en søknad!
"BARCEPTIONIST"
Vi søker en blid og serviceinnstilt "barceptionist" til vårt team, gjerne med erfaring fra lignende arbeid tidligere. Abeidstid etter vaktliste, og vakter vil være både på kvelder og helger. Ca. 50 % stilling, men med mulighet for mer. Stillingen vil inneholde vakter i resepsjonen, der du må sette deg inn i vårt bookingsystem. I tillegg vil det bli vakter i bar og servering.
Du må være over 20 år, og kunne jobbe både selvstendig og i team. Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du må være positiv og ha øye for detaljer, og kunne gi våre gjester en omsorgsfull service.
EKSTRAHJELP SERVITØR
Vi søker en blid og serviceinnstilt servitør til vårt team.
Du bør helst være over 20 år, være blid og positiv, serviceinnstilt og fleksibel. Du bør ha sertifikat og disponere bil.
Stillingen innebærer vakter som servitør, primært på kveld og helg, men kan også kombineres med dagvakter om man ønsker større stilling.
Kunne du tenke deg å bli en del av vårt team, send oss en søknad!
Spørsmål om stillingene og søknad med cv kan sendes til HR-ansvarlig, Guro; guro@sanner-hotell.no
KOKK
Vi har travle dager og søker derfor en kokk til vårt kjøkken. Vi er et godt team med et godt arbeidsmiljø, der alle bidrar på en positiv og inkluderende måte. Også på tvers av avdelinger.
Dine egenskaper:
Erfaring fra kjøkken
Motivert
Selvstendig
Positiv
Genuint opptatt av mat
Fleksibel
Behersker skandinavisk språk eller engelsk meget godt
Dine oppgaver:
Lage mat, med fokus på lokal og hjemmelaget klassisk mat, fokus på grønsaker med innslag av kreative og nye retter.
Følge prosedyrer i henhold til IK-mat, renhold og sikkerhet
Bidra aktivt til et godt arbeidsmiljø og samarbeide med de andre avdelingene
Stillingene går etter turnus, dag/kveld/helg. Hotellet holder stengt til jul, påske og 2 uker i juli måned.
Spørsmål om stillingen og søknad med cv kan sendes til kjøkkensjef David; kjokken@sanner-hotell.no
Fast 80 % stilling, med mulighet for mer ansvar for riktig person.
Comments
Leave a comment